ODRŽANA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA PODRUŽNICE HNS-a GORNJA STUBICA

U srijedu, 04. travnja 2018. u prostoru Općine Gornja Stubica održana je Sjednica predsjedništva podružnice Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Gornje Stubice.

Sjednicu je vodio predsjednik podružnice HNS-a Gornja Stubica i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić.

Teme o kojima se razgovaralo su bile aktualna politička situacija na nacionalnoj razini, županijskoj i općinskoj razini, rad i aktivnosti podružnice u narednom razdoblju, aktivnosti županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, projekti koji se realiziraju i koji se planiraju na području Općine i drugo.

Predsjednik podružnice i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić i potpredsjednik podružnice i zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc informirali su članove predsjedništva podružnice od kojih su većina i općinski vijećnici o projektima koje u narednom razdoblju planiraju na području Općine i koji će biti uvršteni u prijedlog rebalansa proračuna Općine Gornja Stubica koji će biti na dnevnom redu na slijedećoj sjednici Općinskog vijeća.

S članovima predsjedništva podružnice razgovarali su i o aktivnostima i radu podružnice u narednom razdoblju te su doneseni konkretni zaključci.

U sklopu obilaska HNS-ovih podružnica na području županije, vodstvo županijske organizacije

 HNS-a Krapinsko-zagorske županije obišlo je jučer i podružnicu HNS-a Gornja Stubica te su sudjelovali na Sjednici predsjedništva podružnice.

Predsjednik županijske organizacije HNS-a KZŽ i načelnik Općine Radoboj Anđelko Topolovec pohvalio je rad podružnice HNS-a Gornja Stubica te istaknuo kako je HNS Gornja Stubica najjača podružnica po članstvu i po aktivnostima na razini županijske organizacije i jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj. Iznio je i plan rada županijske organizacije HNS-a KZŽ. Od vodstva županijske organizacije, u Gornjoj stubici su bili nazočni i potpredsjednici županijske organizacije HNS-a KZŽ  Robert Šplajt koji je ujedno i načelnik Općine Kumrovec i Branko Kučko te predsjednik Mladih HNS-a KZŽ Jurica Vugrek.

Iz podružnice HNS-a Gornja Stubica na sjednici predsjedništva nazočni su bili i sudjelovali u radu drugi potpredsjednik podružnice i općinski vijećnik Marijan Sviben, tajnik podružnice i općinski vijećnik Tomislav Haramustek, predsjednica Mladih HNS-a Gornja Stubica i vijećnica u Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije Kristina Rafaj, predsjednica Ženske inicijative podružnice HNS-a Gornja Stubica i predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Labaš, ostali članovi predsjedništva podružnice koji su ujedno i općinski vijećnici Branko Korman, Nikolina Salar, Ana Marija Poštek i Stjepan Dijanić te član predsjedništva Željko Lukina. 


Novosti

19.07.2018 Obavijest korisnicima vode iz lokalnog vodovoda Sveti Matej

Obaviještavaju se korisnici vode iz lokalnog vodovoda Sveti Matej da voda iz navedenog vodovoda nije za ljudsku konzumaciju kako je utvrđeno Analiti ...

18.07.2018 KONCERTOM ETHNO CROATIA U DVORCU ORŠIĆ ZAVRŠEN GLAZBENO-SCENSKI FESTIVAL „LJETO U DVORCU ORŠIĆ“

Koncertom 20 mladih umjetnika iz cijelog svijeta u sklopu projekta Ethno Croatica završen je glazbeno – scenski festival „Ljeto u Dvorcu O ...

17.07.2018 Članovi DVD-a Sveti Matej pomogli u uređenju školskog okoliša

U subotu 14. srpnja 2018. godine članovi DVD-a Sveti Matej pomagali su u uređenju školskog okoliša Područne škole Sveti Matej. Sr ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: