ODRŽANA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA PODRUŽNICE HNS-a GORNJA STUBICA

05.04.2018.

U srijedu, 04. travnja 2018. u prostoru Općine Gornja Stubica održana je Sjednica predsjedništva podružnice Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Gornje Stubice.

Sjednicu je vodio predsjednik podružnice HNS-a Gornja Stubica i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić.

Teme o kojima se razgovaralo su bile aktualna politička situacija na nacionalnoj razini, županijskoj i općinskoj razini, rad i aktivnosti podružnice u narednom razdoblju, aktivnosti županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, projekti koji se realiziraju i koji se planiraju na području Općine i drugo.

Predsjednik podružnice i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić i potpredsjednik podružnice i zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc informirali su članove predsjedništva podružnice od kojih su većina i općinski vijećnici o projektima koje u narednom razdoblju planiraju na području Općine i koji će biti uvršteni u prijedlog rebalansa proračuna Općine Gornja Stubica koji će biti na dnevnom redu na slijedećoj sjednici Općinskog vijeća.

S članovima predsjedništva podružnice razgovarali su i o aktivnostima i radu podružnice u narednom razdoblju te su doneseni konkretni zaključci.

U sklopu obilaska HNS-ovih podružnica na području županije, vodstvo županijske organizacije

 HNS-a Krapinsko-zagorske županije obišlo je jučer i podružnicu HNS-a Gornja Stubica te su sudjelovali na Sjednici predsjedništva podružnice.

Predsjednik županijske organizacije HNS-a KZŽ i načelnik Općine Radoboj Anđelko Topolovec pohvalio je rad podružnice HNS-a Gornja Stubica te istaknuo kako je HNS Gornja Stubica najjača podružnica po članstvu i po aktivnostima na razini županijske organizacije i jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj. Iznio je i plan rada županijske organizacije HNS-a KZŽ. Od vodstva županijske organizacije, u Gornjoj stubici su bili nazočni i potpredsjednici županijske organizacije HNS-a KZŽ  Robert Šplajt koji je ujedno i načelnik Općine Kumrovec i Branko Kučko te predsjednik Mladih HNS-a KZŽ Jurica Vugrek.

Iz podružnice HNS-a Gornja Stubica na sjednici predsjedništva nazočni su bili i sudjelovali u radu drugi potpredsjednik podružnice i općinski vijećnik Marijan Sviben, tajnik podružnice i općinski vijećnik Tomislav Haramustek, predsjednica Mladih HNS-a Gornja Stubica i vijećnica u Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije Kristina Rafaj, predsjednica Ženske inicijative podružnice HNS-a Gornja Stubica i predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Labaš, ostali članovi predsjedništva podružnice koji su ujedno i općinski vijećnici Branko Korman, Nikolina Salar, Ana Marija Poštek i Stjepan Dijanić te član predsjedništva Željko Lukina. 


Novosti

21.09.2018 OVE SUBOTE U GORNJOJ STUBICI PRIKUPLJANJE OTPADA PUTEM RECIKLAŽNOG DVORIŠTA

Obavještavaju se mještani Općine Gornja Stubica da će se dana  22. rujna 2018. godine (subota) u vremenskom razdoblju od 08.00 do 16,00 ...

19.09.2018 Geološki posjet Gupčevom kraju

Članovi udruge Hrvatska geološka ljetna škola posjetili su u okviru svog studijskog putovanja gornjostubički kraj dana 15. rujna 2019. &n ...

18.09.2018 U prostor bivše tvornice Done uselio prvi od 13 novih vlasnika

U prostoru bivše tvornice Dona u Gornjoj Stubica u petak 14. rujna 2018. godine održano je svečano otvorenje novog poslovnog prostora tvrtke Bravari ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: