Obavijest nesavjesnim građanima koji dovoze glomazni otpad na javne površine Općine Gornja Stubica !

13.03.2019.

Ovim putem pozivamo nesavjesne građane Gornje Stubice kao i osobe sa drugih područja da ne dovoze glomazni otpad (namještaj, prozore, vrata, kućanske aparate, kupaonski namještaj i opremu i .....) u centar Gornje Stubice pored spremnika za odvojeno sakupljanje otpada i time prouzrokuju nered i velike troškove zbrinjavanja tog otpada.

Posljednjih mjeseci uočeno je i pojačano dovoženje glomaznog otpada u kontejnere na mjesnim grobljima. Kontejneri postavljeni uz mjesna groblja služe za zbrinjavanje otpada sa groblja a ne za zbrinjavanje građevinskog otpada kojega nesavjesni poduzetnici bacaju u kontejnere.

Ukoliko se nastavi sa dovoženjem građevinskog otpada u kontejnere biti ćemo prisiljeni zatražiti od nadležnih tijela kontrolu gdje, u kojim količinama i na koji način poduzetnici zbrinjavaju svoj otpad.

Glomazni komunalni otpad odvozi se dva puta godišnje sa područja Općine Gornja Stubica i korisnike usluga odvoza kućnog otpada ne košta ništa.

Prvi slijedeći odvoz komunalnog otpada je 15. i 16. 05. 2019.g. te se isti odlaže unutar dvorišta uz kolni ulaz a o tome obavještava koncesionar putem telefona. Sve što trebate jest pravovremeno prijaviti odvoz smeća Eko floru plus d.o.o., najkasnije tri radna dana prije predviđenog termina odvoza, na broj telefona 049/587 837 ili putem e-maila glomazni@eko-flor.hr.

Molimo još jednom da se svi pridržavaju naprijed narečene upute kako bi izbjegli nekontrolirano gomilanja otpada i povećane troškove zbrinjavanja istog.

 

                                                  Općina Gornja Stubica

Raspored odvoza otpada od prosinca 2018. do travnja 2019. godine

             

 

Novosti

22.03.2019 PREDSTAVNICE SAVJETA MLADIH OPĆINE GORNJA STUBICA SUDJELOVALE SU NA GODIŠNJOJ KONFERENCIJI SAVJETA MLADIH REPUBLIKE HRVATSKE U HRVATSKOM SABORU

U utorak, 19. ožujka 2019. predstavnice Savjeta mladih Općine Gornja Stubica Ana Ptić i Kristina Rafaj  sudjelovale su na godišnjoj konfe ...

21.03.2019 Gupčeva lipa 11. na natjecanju za Europsko stablo godine

Gupčeva lipa 11. na natjecanju za Europsko stablo godine, više možete pročitati na  http://www.zagorje.com/mobile/clanak/vijesti/gupceva-l ...

21.03.2019 DELEGACIJA OPĆINE GORNJA STUBICA POSJETILA PRIJATELJSKU OBČINU SLOVENSKE KONJICE U REPUBLICI SLOVENIJI

U srijedu, 20. ožujka 2019.g. delegacija Općine Gornja Stubica posjetila je prijateljsku Občinu Slovenske Konjice u Republici Sloveniji. Nakon prijma, ...

Prikaži još novosti

 

Zaštita osobnih podataka:

Općina Gornja Stubica
ADRESA: Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica
TELEFON: 049/289-282,049/290-915
TELEFAX: 049/289-687
E-mail: