UBDR "SVETI JURAJ" U SURADNJI S OPĆINOM GORNJA STUBICA ORGANIZIRALA DOMJENAK I DRUŽENJE ZA DJELATNIKE I VOLONTERE GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA DONJA STUBICA U ZNAK ZAHVALE ZA NJIHOV RAD I AKTIVNOSTI OKO COVIDA-19 I POTRESA

Admin   25. 05. 2020.   Vijesti   14. 04. 2023.

UBDR

Gornjostubička udruga branitelja Domovinskog rata "Sveti Juraj" u suradnji s Općinom Gornja Stubica organizirala je druženje i domjenak u Sportskom centru u Gornjoj Stubici za djelatnike i volontere Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica.

Povod je bio njihov rad i aktivnosti vezane za epidemiju korona virusa COVID-19 i za potres koji je Gornju Stubicu pogodio 22. ožujka 2020.g.

Na druženju i domjenku osim djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica od kojih je dio i iz Gornje Stubice, nazočni su bili i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica Ana Breber-Kucelj, predsjednik Udruge branitelja Domovinskog rata "Sveti Juraj" Nenad Barimac te članovi udruge i predstavnici gornjostubičke udruge "Lipin cviet".

Načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić zahvalio se ravnateljici, djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica na njihovim aktivnostima, na svemu što su radili i što rade za mještane Gornje Stubice vezano za epidemiju korona virusa i za mještane koji su pogođeni potresom koji je Gornju Stubicu pogodio 22. ožujka 2020.g.

Galerija objave:

91544357_bdb7b9da141e6be60b42489a9064d4bc.jpg

Podijeli objavu